امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال31 : آيا بر روي خواسته هايم اصرار ميكنم؟ اين اصرار چه اثراتي بر روي روابط من ....
Heart 
سوال31 : آيا بر روي خواسته هايم اصرار ميكنم؟ اين اصرار چه اثراتي بر روي روابط من گذاشته است؟
پاسخ
متاسفانه بله.اصرار و پافشاری زیادی روی خواسته هایم دارم.بعضی مواقع برای رسیدن به خواسته هایم دروغ هم می‌گویم و خسارت هم به دیگران می‌زنم.
اثرات منفی گذاشته،روابطم بادیگران سردوبه جدایی هم کشیده شده بعضی جاها تنش هم به وجود آمده که بعدهم خودمحوری می کنم.
سرمنشأ تمام مشکلات وسوسه و اجباراست که می‌خواهم با اصرار خودم راراحت کنم.
هرجاکه احساس کنم ازاین به بعد پای اصراردرمیان است باید برگردم ریشه اصرارراپیداکنم که چرا اصرار زیاد میکنم وریشه یابی کنم.
پاسخ
بله اکثر مواقع این کار را میکنم چون برخورد من با دیگران از روی خود خواهی و خود محوری است ( مثلا در جلسه اداری گروه اگر پیشنهادی بدهم همان را تا اخر دنبال میکنم و میجنگم تا ان حرفم را به کرسی بنشانم )
اثرات : اصرار موقعی که ادامه دار میشود رنجش 
 ترس و خشم را به همراه میاورد و تمرکزم را ازدست میدهم و باعث میشود به اطرافیان گیر بدهم و خسارت بزنم  اصرار حکومت را به همراه دارد و باعث میشود من فکر کنم که از دیگران برترم و بیشتر می فهمم و عجول بودن را به همراه میاورد و محبت و دوستی از بین میرود  خودمحوری من ابزاری بود برای رسیدن به خواسته هایم و به خاطر همین روشم حضورم در هر جمعی باعث ازار دیگران میشد و در نهایت بدترین نتیجه ان این بود که من تنها شدم و منزوی شدم و روابطم غیر قابل اداره شد 
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان