موضوعها: 918
اعتبار:
1
سپاس ها 5
سپاس شده 5 بار در 5 ارسال
سوال 77: چه اصل روحانی را در زندگی تمرین می کنم ؟ این کار چگونه زندگی مرا تغییر داه است ؟
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سپاس ها 12
سپاس شده 20 بار در 14 ارسال
صداقت، تمایل، روشنبینی، تواضع، فروتنی، تعهد، تسلیم، پذیرش، گذشت، بخشش،شهامت. اعتماد و صبر.
صبر موجب میشود زمان کافی جهت دیدن لطف خداوند را داشته باشم. تواضع موجب آرامش بیشتر میشود فروتنی موجب میشود. از نیروی خداوند استفاده کنم و خدمت کنم – پذیرفتن خود و دیگران با تمام خوب و بد وجودم صداقت موجب رشد و بزرگشدن من میشود – قدم 4 کار کردم و تو خالی بودن خود را به یک نفر اعلام کرده ام تا کم کم پر شوم روشنبینی نیاز به جلسات .راهنما و کارکرد قدم ها و خدمت کردن را در خود جا انداخته ام تا خود نیز پاک بمانم – اینه نگر شده ام و و کمکم می کند تا اینده ام را بسازم -موجب میشود که اشتباهات خود را ببینم و آنها را انکار نکنم. تمایل موجب میشود همچنان پر قدرت به مسیر بهبودی ام ادامه دهم تا به بهبودیام نزدیکتر شوم و هر کاری در جهت بهبودیام لازم است را انجام دهم. ایمان موجب میشود تاثیرات مثبتی را که خداوند در زندگی من قرار داده را بیشتر ببینم. با ملاحظهکاری، عشق و محبت مورد احترام و دوست داشتن دیگران واقع میشوم.
تعهّد و مسئولیت پذیری باعث می شود که من ادم قابل اعتماد و امینی برای خود و دیگران باشم و زندگیم رو به جلو رفتن است و مسئولانه برخورد می کنم شهامت موجب میشوددست از رنجش ها و اعتقادات پوچ خود بردارم و دیگر مهم نیست که دیگران من را چگونه ادمی بپندارند برای خودم زندگی می کنم با گذشت و پذیرش:قضاوت بددلی و و بد رفتاری دیگران را تحمل می کنم با تسلیم دست از جنگیدن با
خود ودیگران برداشته ام و همه چیز را تسلیم نیروی برتر کرده ام که حاصل ان لذت بردن از زندگی ام است
در نهایت صبورانه منتظرپرواز واقعی به دامن نیروی برتر مهربان خود هستم